Boeken, film, muziek en spel

MIJN LEESTIPPER

Mijn Leestipper_Banner

Op zoek naar een goed boek?

Ontvang leestips op maat

Zóveel boeken, zo weinig tijd...
Zie je soms door het bos de bomen niet meer?

Meld je dan aan bij Mijn Leestipper en ontvang persoonlijk leesadvies uit de fictiecollectie van onze bib.

STRIPS & GRAPHIC NOVELS

Graphic Novels

Er zijn strips in alle genres en voor alle leeftijden. Ook de zogenaamde ‘graphic novels’ (roman in stripvorm) zijn ruim vertegenwoordigd.

Alle strips worden alfabetisch gerangschikt op de naam van de reeks. Voor de liefhebbers zijn er anderstalige strips.

GROOTLETTERBOEKEN

grootletterboeken.jpg

Wij hebben een groot aanbod grootletterboeken, zowel in het Nederlands als in het Frans.

LUISTERBOEKEN & DAISY ONLINE

Een luisterboek is een volledige roman, verteld (vaak door een bekend persoon) op cd.

ANDERSTALIGE LITERATUUR

Lees je graag anderstalige boeken?

Ontdek dan onze ruime collectie Franstalige en Engelstalige boeken. Alsook verschillende andere talen.

SPELMATERIAAL

Logo Spelmateriaal

Een spel spelen? In de bibliotheek, natuurlijk!

De bibliotheek leent nu ook spelmateriaal uit voor alle leeftijden.
Er zijn zowel gezelschapsspelen, puzzels, educatieve spelen als smartgames voor jong en oud.

Het spelmateriaal is terug te vinden in de afdeling muziek, film en spel van de bib.