Digitaal café - Op uitstap met een app (do. 15/12)

Op uitstap met een app

In het Digitaal Café leren we samen beter met de tablet, smartphone, IPhone of IPad werken. De begeleider geeft een korte demonstratie en daarna ga je in kleine groepjes aan de slag om een opdracht tot een goed einde te brengen. Je kan natuurlijk altijd beroep doen op elkaar, het internet en de begeleider. Tijdens dit Digitaal Café ontdekken we apps die je kunnen helpen om een korte uitstap te plannen of nuttig zijn op je bestemming. Denk maar aan apps om je weg te zoeken in een stad, een leuk restaurant te vinden, of om het weer te voorspellen. We demonstreren 3 apps en daarna is het aan jou!

Breng je toestel mee met volle batterij. Het is handig als je je paswoorden kent of bij hebt.

Digitaal café is gratis, maar je dient wel vooraf in te schrijven in de bib, via bibliotheek@ronse.be, 055 23 28 62 of via Avansa Vlaamse Ardennen-Dender vzw.

In samenwerking met Bibliotheek Ronse, SAAMO vzw, Avansa Vlaamse Ardennen-Dender vzw.
Je kan je zowel inschrijven voor afzonderlijke sessies als voor de hele reeks.